18 Kasım 2011 Cuma

İçi dolu Lilacık

Bu da bugünlük son yazım olsun, uykudan bayılacağım ama aklıma gelmişken Lila Kutu'dan da bahsetmek istedim :)
İşte Lila Kutuuuuu!!

Nedir bu Lila Kutu kardeşim? diyenler için geliyor : Acaba nedir nedir ?

Lila Kutu ilk gönderimini Ekim ayında yapmış,Kasım ayında nadasa bırakmış ve şimdi ben dahil tüm Lila Kutu aboneleri sabırsızlıkla Aralık ayı kutusunu bekliyor !! 

Linkleri açmaya üşenenler için kısaca bahsedeyim : Lila Kutu size "ayy şunu mu alsam bunu mu alsam güzel durur?" ikilemini yaşatmamak için her ay süpriz (!) ürünler ve ürün numuneleri koyarak bir kutuyu evinize yolluyor. Lila Kutu üyeliği yaptınız ama kutu istemiyorsunuz o zaman size kutu yok! Eğer ki kutu istiyorsanız üyeliğin yanında bir de cüzi bir ücret karşılığında abonelik de yapıyorsunuz ve kutu sizin! :) Gayet basit. 

Aslında küçük bir ücrete değeri biçilemeyecek fırsatlar sunuyor Lila Kutu. Yanlış ürünleri alıp beğenmeyip boşu boşuna paranız ve zamanınız gideceğine deniyor ve karar veriyorsunuz.

Ayrıca Lila Kutu öyle kenar mahalle markalarıyla da çalışmıyor,sağlam markalardan ürünler geliyor elinize.Buyurun burada markalar .

Henüz ilk kutum elime geçmediği için ürünler hakkında bir yorum yapamıyorum,15 Aralığı bekleyeceğiz artık çünkü Aralık kutusunun yollanma tarihi bu imiş :) 
Abonelik ve kutu sayıları kısıtlı bitmeden koşuuuunnnn!!!!!!

Hiç yorum yok: