23 Aralık 2011 Cuma

Lancome Hayalleri Gerçekleştiriyor


Kate Winslet 2009 yılında "A Mother's Courage : Talking Back to Autism" adlı İzlanda yapımı belgeseli seslendiriyor ve Golden Hat vakfını kuruyor.


 Peki neden bunu yapıyor ve bunun kozmetikle alakası nedir ?

Diğer adıyla "The Sunshine Boy" olan "A Mother's Courage : Talking Back to Autism" filmi 11 yaşındaki otizmli bir çocuğun annesinin onu anlama çabalarını ve dünyanın yarısını dolaşıp Teksas'taki tanınmış otizm terapistini ziyaret ediyor.Bu belgesele konu olan çocuğun yaşamından çok etkilenmiştir.Ve bu şekilde Golden Hat vakfını kuruyor.

Dünya çapında otistik bozukluğu olan bireyler için engellerin kaldırılması için kurulmuş,kar amacı gütmeyen bir kurum Golden Hat.

Daha detaylı bilgi için vakfın kendi sitesinden amaçlar bölümüne göz atabilirsiniz :)

Lancome da seve seve bu vakfa elinden gelen desteği vereceğini belirtmiş ve bu yılın son döneminde Kate Winslet ile birlikte organize bir çalışmayla bir sınırlı üretim makyaj koleksiyonu piyasaya sürmüşlerdir.

Ve Lancome,bu koleksiyonun satışından elde edeceği kazancın 150.000 eurosunu Golden Hat vakfına bağışlayacağına dair söz verdi.


İşte o koleksiyon





İnsana canlılık ve güç veren renklerden oluşan ojeler.



Golden Hat Illuminating Smooth Powder

Buna gerçekten bayıldım , cilde canlı ve yumuşak bir etki vereceğini düşünüyorum.


Lancome'un efsanevi ruju L'absolu Rouge bu koleksiyonla yeniden beden bulmuş.


Gördüğünüz üzere tüm renkler canlılık üzerine oluşturulmuş.

Her gün kim bilir nerelere kaç para harcıyoruz..

Bu sefer bir farklılık yapalım, kozmetik ürününe sahip olup cildimize canlılık verirken,otizmli kardeşlerimizin hayallerine canlılık verelim.

Güzel günler.

Dr.Cosmetic

Hiç yorum yok: