10 Şubat 2012 Cuma

The Body Shop'la Nem Banyosu!

  Soğuk kış günlerinde cildinizin en çok ihtiyacı olan şey kuşkusuz ki nemdir. Nemsiz bir cilt çabuk kırışır ve canlılığını kaybeder. Cildinize ne kadar iyi bakarsanız bakın, soğuk hava gibi cildin yıpranmaya daha açık olduğu dönemlerde cildinizin de nemini kaybetmesi kaçınılmazdır. Bu yüzden The Body Shop olarak kışın yıpratıcı etkisinden korunmak, sağlıklı ve genç görünen bir cilde sahip olmak için doğal içerikli en iyi nemlendiricilerimizi sizin için bir araya getirdik!

  Ellerinizin, cildinizin, vücudunuzun ve dudaklarınızın nemle buluşması için her biri Yerel Adil Ticaret ürünü olan İngiltere’den kenevir çekirdeği yağı, Peru’dan fındık yağı, Etiyopya’dan bal özü, Brezilya’dan soya yağı, İtalya’dan zeytinyağ, Gana’dan shea yağı, Kamerun’dan balmumu ve Nikaragua’dan susam çekirdeği yağını bir araya getirdik ve bu muhteşem nemlendiricileri oluşturduk. İşte onlar;

  • Kenevir El Yağı: Damlalıklı bir cam şişeye sahip olan el yağı, kenevir çekirdeği yağı özü ile yoğun bir nem bakımı yapıyor. Kullanımı kolay damlalığıyla tek yapmanız gereken teninize döküp cildinize masaj yaparak uygulamak! İçeriğinde Nikaragua’dan susam çekirdeği yağı bulundurur. (19,90 TL)
 



  • Kenevir El Koruyucu Krem: Ellerinize maksimum bakımı ve korumayı sağlayacak olan bu ürünün,  klinik olarak çok kuru ciltler için etkisi kanıtlanmıştır. 12 saat boyunca yoğun nemlendirme sağlamaktadır. Ellerinize masaj yardımıyla uygulanması veya gece terapisinde kullanılarak Yerel Adil Ticaret ürünlerinden elde edilen pamuklu nemlendirici eldivenlerle nem banyosu yapılması tavsiye edilmektedir. 30 ml. ve 100 ml. olmak üzere iki farklı boyutu mevcuttur. (27,90 TL, 100 ml. – 14,90 TL, 30 ml.)





  • Wild Rose Besleyici El Kremi SPF 15 : Bu nemlendirici krem, yağlı hissi bırakmayan hafif formülüyle ekstra nemlendirici bir yapıya sahip olup anti-ageing özelliği taşımaktadır. Ayrıca içeriğindeki SPF 15 korumasıyla güneşin zararlı ışınlarından cildinizi korur. Ürün, Peru’dan Yerel Adil Ticaret ürünü brezilya fındığı yağı, Brezilya’dan organik olarak yetiştirilen soya yağı ve Gana’dan shea yağı içermektedir. 30 ml. ve 100 ml. olmak üzere iki farklı boyutu mevcuttur. Küçük boyunu çantanıza atıp dilediğiniz her yerde ellerinizi nemlendirme şansı verir. (27,90 TL,100 ml. – 14,90 TL, 30 ml.)

  • Wild Rose Hand Butter: Yumuşak bir ten için, Wild Rose Hand Butter’ın size önerdiği 24 saatlik nemlendirme fırsatını kaçırmayın. Derinlemesine nemlendirme için cildinize masaj yaparak uygulamanız tavsiye edilmektedir. Cildinizin nem ihtiyacı için Gana’dan Yerel Adil Ticaret ürünü shea yağı, Kamerun’dan balmumu, Etiyopya’dan bal ve Peru’dan brezilya fındığı yağı içerir. Gece terapisi uygulamak isterseniz, yatmadan önce kalın bir tabaka uygulayarak, The Body Shop’un organik pamuklu eldivenlerini takıp uyuyun; sabah kalktığınızda ellerinizin yumuşaklığını fark edeceksiniz. (29,90 TL)


  • Vitamin E Yüz Yağı: Parfüm ve katkı maddesi içermeyen saf buğday tohumu yağı ile ilk çizgileri oluşan ve nem bakımına ihtiyaç duyan ciltlerde aromatik bir nemlendirme sağlar. Vücudumuz bu Vitamini üretemediği için günlük yaşantımızda vücut bakımımıza dahil etmemiz gereken bir vitamin çeşidi olan E vitamini, cildinizin korunmasında ve nem ihtiyacını karşılamakta önemli bir ol oynamaktadır. (27,90 TL)

  • Shea Body Butter : Shea yağı kadınlar için altın değerindedir. Bunun nedenlerinden biri shea ağacının fındıklarının Gana’daki binlerce kadın için geçim kaynağı oluşturması; ikincisi ise bu fındıktan elde edilen yağın cildimiz için olağanüstü bir nemlendirici olmasıdır. Shea ve kakao yağı, Brezilya'dan elde edilen Yerel Ticaret ürünü babassu yağı ve Zambiya'dan elde edilen balmumuyla birleştiğinde derinlemesine bakım ve sözcüklere sığmayan bir yumuşaklık sağlıyor. (37,90 TL)

  • White Musk Libertine Vücut Losyonu: White Musk Libertine’in Türk lokumu, orkide ve kremşanti esansıyla oluşturulmuş, ipeksi yumuşaklık veren vücut losyonu ile hem asi Libertine kadınının kokusunu taşırken hem de vücudunuzun her noktasını yumuşatacaksınız. Yerel Adil Ticaret ürünü olan shea yağı, brezilya fındığı yağı ve babassu yağı içerir. (27,90 TL)

  • Nane Aromalı Lip Oil: Yenileyici özellikteki doğal mentol aroması ile hem kadınlar için hem de erkekler için mükemmel bir ürün. Brezilya’dan Yerel Adil Ticaret ürünü organik soya yağı, ve İtalya’dan zeytin yağı içerir. Ayçiçek çekirdeği yağı, ayçiçek yağı, tatlı badem ve jojoba yağı da içermektedir. (16,90 TL)


       *Basın bültenidir.

Hiç yorum yok: